Аранжиране на спалнята в годината на Заека

Последна редакция на 08/05/2024 от Ирена Петрова

Спалнята е една от най-важните стаи в къщата, тъй като тя е убежище за повечето от нас след дълъг и тежък работен ден. Интимният живот, графикът на съня и вътрешният мир са свързани с тази стая. Следователно, правилното ѝ аранжиране може да помогне за повишаване на потенциала на пространството.

Много е важно леглото ви да е в командваща позиция. Това означава, че когато сте подпряни на леглото си, трябва да можете да видите вратата, но тя не трябва да гледа директно към вас. Освен това в спалнята ви не трябва да има препятствия или безпорядък. Второто нещо, което трябва да запомните е, че в тази стая не трябва да има аквариуми или водни тела. Причината е, че водата има за цел да разсее огъня, което означава по-малко страст в спалнята. Освободете се от старите неща и осигурете спокойна атмосфера, като инвестирате в някои добри килими със заземяваща сила. Не се препоръчва използването на много отразяващи повърхности като огледала, защото те могат да бъдат точка за разсейване.

Тъй като цветовете на годината са повече от по-меката палитра, синьото и светлозеленото трябва да работят прекрасно в тандем с годината на Заека. Съсредоточете се върху използването на повече от тях под формата на покривки за легло, възглавници и чаршафи. Освен това земните тонове и използването на керамика могат да привлекат положителна енергия, което ще направи живота ви по-стабилен и ще се радвате на добро здраве.

Свързано:

Идеи за мебели Как да подготвим дома си за годината на Заека?