Подарък за дома

Последна редакция на 06/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 930 пъти

Всяка домакиня обича и поддържа своя дом, затова няма да сбъркате като изберете вещ, която да допълва интериора.

  • Комплект чаши. Без значение дали жената, за която избирате подарък, обича вино, мартини или друг вид алкохол, красивите чаши са винаги подходящи. Подберете такива, които ще отиват на трапезата ѝ и ще внесат стил и елегантност в дома.
  • Масичка за сервиране на колелца. Всяка уважаваща себе си домакиня обича да посреща гостите си и да им поднася вкусни ястия или красиви десерти. Ще ѝ подарите удобство и ще ѝ спестите усилия с една красива масичка за сервиране на колелца, с която да поднася гозбите си с лекота и стил.
  • Wok тиганТози чудесен тиган ще зарадва всеки любител–кулинар. Той е голям, дълбок и идеален за приготвяне на азиатска кухня, незаменим във всяко домакинство. С този подарък ще вдъхновите близките си да изпробват нови рецепти и да развият кулинарните си умения.
  • Книга с рецепти от азиатска или южноамериканска кухня. Азиатската и южноамериканската кухни са по-слабо познати в България, но тяхното влияние и специфичен вкус навлизат и в нашите гозби. Прекрасно допълнение към wok тигана ще е книга с рецепти, които домакинята да може да изпробва при следващото събиране.

Свързано:

Идеи за мебели 10 коледни подаръка за всяка домакиня

Масичките за сервиране се предлагат в най-разнообразни модели, големини и с различни добавки. Най-елементарните представляват просто табла на колелца, но има и такива, от които просто лъха изисканост и класа. В зависимост на кого я подарявате масичката трябва да е съобразена с интериора и стила на дома, в който ще се ползва. Тук сме ви представили две изключително красиви и стилни масички, които много наподобяват малък кухненски остров на колелца. Първата маса е в бяло и светло дърво - изискана комбинация, която ще се впише в много интериорни стилове. Масичката е много функционална, тъй като разполага с две чекмеджета, посявки за вино както и няколко рафта, закачалка за кърпа и красив дървен плот. Всички тези атрибути я правят великолепно допълнение и безценен помощник за всяко събиране или градинско парти. На втората снимка сме подбрали по-семпъл, но също много функционален модел в светло дърво с железни елементи. Той също разполага с два рафта и две чекмеджета, но е по-лек и маневрен и е по-подходящ за външни части като тераса с барбекю, например. Ако сте решили да подарявате подобна мебел, предценете дали от нея ще има полза и я подберете така, че наистина да отива на останалата част от дома.