Осветлението е важен момент

Последна редакция на 25/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 528 пъти

Какво е характерно за осветлението в модерния Рустик дизайн? Тук полилеите са на почит. 

  • Съвременният тип осветление трябва да бъде внимателно обмислено. Подовите лампи придават особено очарование в стаи, интериорно решени в модерен Рустик стил. Запазете в същото време някои осветителни аксесоари като фенери, лунички, настолни лампи, които ще бъдат чудесно допълнение.
  • Можете да създадете рустик елементи в модерна стая, като използвате дървени и метални акценти не само в осветителните тела, но и с умело съчетаване на дървени греди и камък. За целта изберете палитра, която допълва естествените материали.

В модерния Рустик дизайн любимите ни стаи са повече от красиви. Те са функционални и комфортни. Но обзавеждането на жилището може да бъде наистина трудно, ако искаме да бъде наистина перфектно. За да бъде по-лесно и по-малко стресово това начинание, се обърнете към специалистите, регистрирани в платформата MaistorPlus. С невероятния си професионализъм, те ще ви помогнат във всеки един етап от декорирането на дома ви. Имате възможността да направите безплатна заявка за проект още сега. До 24 часа вече ще получите оферти, от които ще трябва да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Модерният Рустик дизайн – функционално съчетание между природа и съвременност