Офис на открито

Последна редакция на 26/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 809 пъти

Как ви се струва идеята да разполагате със сгъваем, лек и лесно преносим офис, който да можете да използвате на събития, за да разнообразите офисната атмосфера през топлата част от годината или просто за да можете да поработите на свеж въздух, когато ви се прииска?

Дизайнерите са помислили и за това. На тази снимка можете да видите практичен ергономичен офис от устойчив картон, който с две движения можете да разгънете, а когато не използвате, да съхранявате в компактна и незаемаща излишно място форма. Едно страхотно решение за пролетно-летния и ранен есенен сезон и великолепно допълнение към всеки офис.

В съвременния свят на мобилни технологии и преносими устройства, възможностите за обособяване на алтернативно работно място значително се увеличават. За да можете да съчетаете максималния комфорт при обособяването на свое такова с функционален и модерен дизайн, не се колебайте да изпратите безплатна заявка към майсторите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Така ще можете да сравните офертите, които ще ви изпратят и да се спрете на най-подходящата според очакванията си. 

Свързано:

Идеи за мебели Необичайни работни места, които ще ви учудят с функционалността си