Нощната масичка - красива необходимост

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 630 пъти

Креативността е най-важното нещо, що се отнася до декор на спалня в ърбан стил. А идеалният начин да я проявите, е като направите нощното си шкафче в урбанистично произведение на изкуството. Модерният урбанистичен стил е лесен за постигане, но само ако използвате правилните акценти.

  • Интересна идея е да смесите дървесината с метал. Това придава загадъчна хармония между градския шик и красивата природа. 
  • Никога няма да сбъркате и със златни тонове и интересно осветление. Добавянето на светещ надпис над масата е страхотна закачка, която е функционална, забавна и много модерна. Ако пък тази идея не ви допада, кристалите, малките саксии с цветя (кактуси, например), както и свещите са чудесен вариант за декорация в ърбан стил.

Идеите за декор на спалня трябва да отговарят на множество желания, нужди и да имат определени удобства. Интериорните дизайнери, регистрирани в нашия сайт са насреща, за да отговорят на вашите желания. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите оферти, които ще може да сравните и да изберете подходящата за вас. 

Свързано:

Идеи за мебели Спалня в ърбан стил. Как да я декорираме?