Ефективен отворен план

Последна редакция на 02/05/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 602 пъти

Кухня с отворен план, която директно се свързва с холната част на апартамента. Да, ароматът на пържени картофи ще ви преследва на всеки ъгъл, но пък едно е сигурно - няма да патрулирате постоянно между кухнята и хола, с купи с храна в двете ръце. А ето как може да превърнете помещението в удобно и красиво място във вашия дом:

  • Естествена преграда. Употребата на ексцентрично растение, чиито листа напомнят за формата на цигулка, може да помогне за естественото разделение между двата обособени къта. 
  • Мултифункционален барплот. Използването на барплот по дължина по помещението успешно създава илюзията, че кухнята е по-голяма. Освен това, то може да се използва и за място за съхранение на продукти и кухненски уреди и съдове. А допълнителен бонус е възможността да го използвате и за маса за хранене. 
  • Високи столове от дърво. Набор от дървени столове може да ви осигури приятен контраст с шкафовете. Освен това, ако местата за сядане са ограничени, съвсем спокойно може и вие да ги включите в своя дом. 

Вижте още: Невероятен интериорен дизайн на апартаменти в 44 кв.м.

Свързано:

Малък апартамент с голям стил в Отава