На втория етаж...

Последна редакция на 20/04/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 680 пъти

Пространството на втория етаж разкрива три самостоятелни къта:

  • Място за сън чрез голямо двойно легло;
  • Кът за работа с бюро и лампа;
  • Голямата стенна секция, която служи за съхранение на книги, предмети и декорация. Тя е също лесно достъпна и от първото ниво посредством подвижната малка стълба, което я прави изключително удобна.

Тук преобладаващият елемент е дървото както в дървения под, така и при мебелите. Дървото е елегантно разчупено от текстилните завивки в сиви и пастелни цветове, небрежно допълнени от две декоративни възглавнички.

Пастелните и светли тонове на обзавеждане на цялото пространство и преобладаващото бяло в останалите помещения по естествен начин поставят акцента в целия апартамент именно върху дървото, което придава допълнителна топлота.

Малкият апартамент в никакъв случай не ви обрича на неподходящ интериорен дизайн. И това жилище в Тайпей е абсолютно доказателство. Професионалният подход и добрите идеи могат да свършат чудеса от всяко едно пространство. В случай че имате нужда от професионална помощ, може да се консултирате с доказаните специалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте мнения и на предишни клиенти и направете най-правилния за вас избор. 

Свързано:

Идеи за мебели Как 22 кв. м. в Тайпей могат да се превърнат в мечтано място за живот в големия град?