Картина от вертикална градина за всяка стая

Последна редакция на 25/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 979 пъти

Допада ви идеята за вертикална стена от растения в дома ви? Но не искате да се ангажирате с поливна система? Е, тогава това предложение е точно за вас. Направете красива картина от живи цветя.

  • Разбира се, изработката й не е толкова лесна, но пък за сметка на това поддръжката й е не е много сложна.
  • Изберете растения, които да не обичат редовно поливане. Кактусите и дебелецът са страхотен вариант. Наредете ги в подходяща композиция.
  • Най-лесно е да откачате картината периодично и да поливате растенията.
  • Ще трябва обаче да съобразите рамката, в която ги поставяте. Тя ще трябва да бъде значително по-дебела и дълбока, за да имате пространство за кореновата система, а и за почвата.

Вертикалните градини от живи растения определено не е само за красив дизайн на двора. Те могат да бъдат очарователен акцент в интериора на всяка една стая, стига да знаете как правилно да ги съчетаете. За да имате това красиво кътче, ще трябва да направите по-сериозна първоначална инвестиция и да полагате почти ежедневни грижи. Но за всяко красиво нещо трябва да е положат усилия. В случай че имате нужда от професионална помощ, винаги може да се оставите в доказаните ръце на професионалистите в озеленяването, регистрирани в MaistorPlus. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете тази, която удовлетворява вашите изисквания и желания.

Свързано:

Идеи за мебели 7 идеи за вертикална градина в твоя дом