Вграден гардероб по протежението на цялата стена

Последна редакция на 20/04/2024 от Здравка Бонева
Източник | Видяно 1 748 пъти

Ако сте традиционалисти и не искате да експериментирате с дизайна на мебелите, класическият вграден гардероб е точното решение за вашата спалня. Позиционирайте го по протежението на цяла стена, за да се слее с нея напълно и когато влезете в спалнята, той няма да се набива на очи. Няколко са предимствата на този дизайн:

  • Получавате огромно пространство за съхранение не само на вещите, които ежедневно използвате, но и на тези, които не ви трябват в момента. Необходимо ви е само добро планиране как да разпределите мястото в гардероба.
  • Стаята, в която спите, ще изглежда по-просторна, с минимално наличие на мебели. Това от своя страна създава допълнително усещане за спокойствие и комфорт.

Към проектирането на гардероба следва да се подхожда внимателно, тъй като е трудно да се изчисли какво пространство ще бъде нужно, за да побере всички дрехи, обувки, одеяла, завивки, с които разполагаме. Ако и вие имате подобни затруднения, потърсете професионалистите, регистрирани при нас, По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. В отговор до 24 часа ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте и мнения на предишни клиенти и вземете най-правилното за вас решение.

Свързано:

Идеи за мебели Гардеробът в спалнята - няколко идеи за стилен и функционален дизайн