Заложете на собственото виждане

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 1 472 пъти

Ако тепърва искате да поставите кухненски остров, но помещението не е пригодено за него, то може да се наложи да направите някой драстични промени, за да създадете повече пространство. Това може да означава премахване на стена или промяна на разположение на мебели.

В случай че не сте готови за толкова коренни промени, но все пак искате да добиете представя за ефективността на острова, може да използвате заместители като подвижни островчета, колички или плотове.

За подобна допълнение ще трябва да отделите и сравнително малка част от бюджета.

Ако път ви е необходим съвет точно как и какво да направите, доверете се на опитните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете заявка напълно безплатно и до 24 часа ще получите няколко оферти, които да съпоставите и да изберете тази, която най-много отговаря на вашите изисквания.

Свързано:

Идеи за мебели Насоки за избора на кухненски остров

Нашият дом е нашата крепост и като такава искаме тя да бъде удобна, практична и сигурна. Кухнята е неизменна част от всяко жилище. Тя вече не е само е мястото, на което се приготвя храна и толкова. Сега се възприема като помещението, което събира цялото семейство, създава усещане за спокойствие и уют. Поради тези промени обикновеното семпло място вече приема нови форми. Започва експериментирането с цветове, форми и разположения. Обединяват се стаи, бутат се стени и се променя традиционната визия. Тук са показани именно такива кухни, избягали от утвърдените разбирания. Елегантността властва в първата снимка. Помислено е за всеки детайл. Плотът е малък и се слива с цялата картина, като това създава усещане за необятност. От горната страна той е бял, докато основата му е дървена. Плътно до него са долепени ниски столове отново с комбинация от два нюанса. Подът е съставен от дървени дъски, създаващи уют. Обзавеждането е целно оскъдно, все пак това е в разрез с избрания минималистичен стил. Стената е индустриална – тухлена, и на нея са окачени артистични изображения. Последната снимка представя една по-малка дневна, като кухненският остров тук е сравнително малък и не отнема от пространството по никакъв начин.