Модерните цветове в кухнята през новата година

Последна редакция на 06/05/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 1 114 пъти

Както сте запознати, всяка година дизайнерите, независимо дали в интериорния или модния дизайн, определят тенденциите за следващата година или сезон. Ето някои от актуалните цветове за вашата кухня през 2020 г.

  • Бяло и черно – не само класика, а и стилен избор за визията на вашия дом. Белият цвят комбинирайте със светел нюанс на дървото или пък каменна повърхност. Черното най-често е в комбинация с метални елементи или пък като основен цвят на кухненските уреди. Спокойно може да направите съчетание между двата нюанса. Кухня в черно и бяло определено е доста смело и стилно решение.
  • Пастелни тонове – внасят свежест и настроение, дори в най-скучната кухня. Кухненски шкафове, мебели, уреди - всичко, което е подходящо за интериора на помещението е добре дошло.
  • Всички вариации на зеления цвят – от синьо-зелените морски нюанси до сиво-зелените тонове.

Получихте ли доза вдъхновение за промяна на кухнята, спрямо актуалните тенденции? Ако е така, потърсете специалистите, регистрирани в MaistorPlus. Със сигурност първото нещо, което трябва да направите е да изберете подходящ цвят и да се доверите на опитен бояджия, който да ви даде съвети при избора на латекс. Заявете проекта си и изберете най-подходящата оферта от получените. 

Свързано:

Идеи за мебели Топ тенденции в дизайна на кухнята, които ще бъдат актуални през 2020 година