Лятна атмосфера

Последна редакция на 20/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 720 пъти

Искате ли да внесете целогодишно лятото във вашата всекидневна? Направете го бързо и лесно, без да се притеснявате за крайния резултат. Сигурни сме, че той ще бъде зашеметяващ.

  • Интересна идея е да боядисате една от стените в ярко оранжево. Мандариненият цвят винаги е перфектен за акцент във вашата стая.
  • Ако се спрете на варианта основните цветове да бъдат топли, то изберете нюанси на жълто, червено или оранжево за декорация. Сивото и черното са чудесна идея за холовата гарнитура и килима.
  • Друг вариант е да се спрете на синьо. Едва ли има цвят, който повече да напомня на летните дни от него. 

Постигането на баланс е от изключително значение. Не се колебайте, а творете смело, но не забравяйте да се съобразявате със спецификите на помещението си. За да сте сигурни, че взимате правилните интериорни решения, доверете се на препоръчани специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Изпратете безплатна заявка още сега и до 24 часа ще получите конкурентни оферти, с които мечтаната дневна ще е все по-близо. Сравнете цените, вижте и препоръки, оставени от клиенти преди вас и вземете най-правилното решение.

Свързано:

Идеи за мебели Кои са най-подходящите цветови комбинации за дневната?