Отворените рафтове

Последна редакция на 29/03/2024 от Сузана
Източник | Видяно 957 пъти

При обзавеждането на банята може да решите, че някои допълнителни рафтове ще са ви от помощ, а и така няма да е нужно да купувате цял шкаф.

  • Задължително трябва да предвидите, че подобно пространство още през първия месец лесно ще се претрупа с всевъзможни тубички, бурканчета и аксесоари. Ако не въведете строг ред, ще си гарантирате разхвърляния вид на банята. От друга страна поддържането е трудоемко, тъй като ще включва местенето на всички тези принадлежности и миене на откритите рафтове.
  • Ако все пак държите на тази концепция, по-елегантен вариант е върху етажерките да поставите плетени кошници и в тях да сортирате всички предмети, които ще държите там, така че да бъдат скрити.
  • Предимството на такова пространство е, че може да се украси с красиви декоративни предмети и аксесоари за баня, свещи, камъчета или стайни растения, обичащи влага. Така обликът на банята ще придобие СПА-атмосфера.

Изборът на шкаф за баня е доста трудна задача, но не и невъзможна. Стига да разполагате с правилната информация и да знаете каква визия искате да постигнете, то няма какво да ви спре по пътя. Ако все пак дилемата е огромна и имате нужда от професионален съвет, винаги може да потърсите специалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Шкафове за баня - на какво да обърнем внимание?