Христо Пенков и проектът “Мебели от Палети”

Последна редакция на 29/03/2024 от Адриана

За Христо Пенков и “ECO-foryou Ltd” работата е призвание. Основната дейност на фирмата му е да представя на българския и световен пазар ефективни екологични продукти и практики. А той самият вярва, че трябва да се правят неща, които са полезни за човека и природата. След дългогодишен опит в зелените дейности някак естествено се появява и проектът "Pallet Design / Мебели от Палети". Новото предизвикателство пред Христо и екипът му е създаването на мебели с дизайнерски облик от изцяло екологични материали. И можем да потвърдим, че се справят доста добре.

Ще откриете фирмата на Христо Пенков за изработка на мебели от палети в MaistorPlus.com в 2 сфери на работа за района на град София:

  • Дърводелски услуги
  • Мебели и обзавеждане

Свързано:

Идеи за мебели Христо Пенков и проектът “Мебели от Палети”

Летният сезон е времето, когато се отдаваме на приятни мигове в двора и градината. Наред с работата, която имаме да свършим по зеленчукови и цветни лехи, по овошките, е добре да балансираме с пълноценна почивка. Така се чувстваме хармонични и сме далеч по-работоспособни във всяка област от живота си. В мисията ни за истински релакс в градината успешно се включват добилите сериозна популярност мебели от палети. Те присъстват все по-често както в интериора, така и в екстериора на немалко домове и офиси. Привличат вниманието на всеки, който иска да се обзаведе екосъобразно и същевременно да вложи парите си разумно. Нека сега разгледаме представената тук снимка, на която акцент са именно градински мебели от палети. Виждаме поляна с много свежа зелена трева, която е ниско окосена и веднага събужда асоциации за изпълваща с живот ранна пролет. На фона на наситено зеления цвят се откроява средно голяма правоъгълна маса, изработена от палети, която съчетава в себе си бял цвят със светло дърво. В отдалечения ѝ ляв край някой е оставил прозрачна чаша с бяло вино и явно тепърва ще се донесат подходящите разядки към него. От лявата страна на палетната маса забелязваме квадратна табуретка от палети, боядисана в черен цвят. Върху нея е поставена мека квадратна възглавница с преливащи се пастелни сини и лилави нюанси.