Декорацията

Последна редакция на 19/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 957 пъти

Източник

Без значение с колко ограничено пространство разполагате – бъдете смели и разчупете интериора. Боядисайте стените в красив цвят, сложете свежи тапети или разчупете скучната стена с рисунки или мотивиращи фрази, поставени в рамки. Така винаги, когато влизате или излизате, ще се зареждате с положителна енергия. Нашето предложение е декоративен панел за стена, който ще оформи антрето и ще добави цвят в помещението.

Ако не разполагате с пространство или искате да трансформирате антрето си, но нямате идеи – свържете се с опитни специалисти, които ще изготвят проект и ще ремонтират професионално и качествено дома ви. А ако вече имате идея и търсите кой да я осъществи –създайте проект напълно безплатно и вижте какво могат да ви предложат майсторите, регистрирани в платформата.

Свързано:

Идеи за мебели Красиви и практични идеи за малкото антре

Съвременният интериорен дизайн на входното антре се характеризира с използването на мебели, които изпълняват множество функции. Например „пейката за обуване“ обикновено служи едновременно като кутия за съхранение на обувки, място за сядане, където да се обуете и място, където да държите продуктите, с които третирате вашите обувки. Представяме ви този супер многофункционален дизайн, който съчетава шкаф, закачалка, рафтове за вещи и етажерка за декорации в едно. Много практичен и стилен, решен в семпли форми и бяло той е подходящ за малко антре, защото съчетава много неща и същевременно увеличава пространството за съхранение. Към него е добавена стойка за чадъри. За цветен акцент и удобство е поставен червен стенен часовник в модерен стил и малки картини, които оформят стената. На рафтовете могат да се подредят различни сувенири или пък вещи, необходими при излизане. Шкафът за обувки с падащи напред врати е много подходящ за тесни помещения, а обувките в него са предпазени от изцапване или деформиране. Приятен акцент е и мекия килим, на който човек стъпва, след като се събуе, той е подбран в неутрален цвят и оформя входа.