Функционалност на гардероба

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 646 пъти

При избора на гардероб е важно да знаете какви точно дрехи ще съхранявате в него, каква е големината и дължината им, колко са обемни. Това ще ви позволи да добиете представа каква дължина на пространството за окачване ще ви свърши работа. 

  • Ако ще съхранявате дълги палта, вечерни рокли и халати в гардероба, най-вероятно ще ви трябват закачалки, които оптимизират цялата дължина на гардероба. 
  • Ако пък притежавате костюми, къси рокли и ризи, спокойно можете да ги окачите на удобни релси, които да се намират в средата на гардероба. По този начин ще си осигурите два реда с дрехи. Това би удвоило пространството за съхранение и би ви помогнало да намерите място на повече дрехи. 
  • Когато става въпрос за рафтове и чекмеджета, помислете отново внимателно за това, което ще съхранявате в тях. Много гардероби предлагат супер иновативни дизайни с вградени стелажи за обувки, чекмеджета за бижута и регулируеми кабинки. С тяхна помощ ще подобрите възможностите за организация, ще намалите хаотичността и ще премахнете нуждата от допълнителни мебели в спалнята.

Вижте още: 5 дизайнерски идеи за красиво антре

Свързано:

Идеи за мебели Съвети за всеки: как да изберете перфектния гардероб?