Употреба на гардероба

Последна редакция на 23/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 615 пъти

На пазара има стотици различни видове гардероби - от такива с две или три врати, през плъзгащи се, огледални и какви ли още не. След като отворите вратите му, има неограничени възможности за комбинация и конфигурация на място за окачване, чекмеджета, рафтове и стелажи за обувки, които могат да бъдат вградени вътре в него.

  • Първият въпрос, който трябва да си зададете, е от какъв вид място за съхранение се нуждаете? Дали това е висящо място за дрехи или пък повече рафтове за обувки? Дали чекмеджета за по-малки дрехи са нещо, което би ви свършило работа? А имате ли необходимост от място, където да съхранявате аксесоарите си?
  • Не по-малко важно е да прецените с какво пространство разполагате. Съобразете параметрите на стаята с тези на гардероба, за да няма в последствие неприятни изненади.
  • След като сте определили за какво точно ще се използва вашият гардероб, можете да помислите за функционалността, която той трябва да предложи. Това ще ви помогне да изберете както екстериорната, така и интериорната спецификация, от която се нуждаете.

Свързано:

Идеи за мебели Съвети за всеки: как да изберете перфектния гардероб?