Материал на гардероба

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 634 пъти

Материалът, цветът и повърхността на гардероба допринасят изключително много за неговия стил, а също и за нивото на практичност, което може да предложи. Има много възможности, от които да изберете, включително модулни опции, което означава, че можете да смесвате стилове, за да създадете уникална за вас визия.

  • Масивна дървесина е един от най-използваните материали. Тя е здрава и твърда, като всеки вид дърво носи различно усещане и ефект.
  • Гардеробите от преработена дървесина са доста често срещани опции в наши дни. Те са надеждни, икономични и много практични.
  • Гардеробите с гланцово покритие носят по-мек и съвременен вид на помещението. Този тип гардероби се предлагат главно в черни, бели или много светли цветове.
  • Гардероби с матово покритие. Мекото матово покритие ще гарантира, че вашата мебел не се конкурира с другите елементи в стаята и се вписва без усилие във всяко пространство.

И след като ви представихме най-важните правила при избора на гардероб е време да помислите кой вид е най-подходящ за вашия дом. За вземането на това решение, не се колебайте да се консултирате и с експертите в областта на интериорния дизайн, регистрирани в сайта ни. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. До 24 часа ще имате готови оферти, от които да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за мебели Съвети за всеки: как да изберете перфектния гардероб?