Няколко идеи за офиса, интериора и Негово величество - Диванът

Последна редакция на 09/05/2024 от Anna Stankova

Искате да промените обстановката в офиса? Първата стъпка са столовете. Посетителите на ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 ще открият серията на ChairPro. Сред тях е Yucan, със седалка с гъвкава мембрана. Разнообразни са и акустичните решения. Едно от тях е акустичната модулна система AcuStixx с основа, позволяваща тапицираните ѝ модули да се завъртат във всяка посока, благодарение на което пространството бързо се проеобразява. Интересно решение са работните станции Brainy и UTILA - рационално решение за офиса. Посетителите ще открият и серии от акустични телефонни кабини за офиса, създадени от рециклирани материали.

Търсещите идеи за персонализиране до съвършенство на пространството, което оформят, със сигурност трябва да насочат внимание към разнообразието от персийски килими. Погледите ще привличат и изящни стъклени декорации, както и маси, създаващи непомторим характер на помещението. Сред тях са HOT CHOKOLATE, Silver Fox, TENNESSEE и „Листопад“.

Диванът. Като основен акцент, той трябва да бъде внимателно подбран, според функциите на помещението, в което искаме да бъде поставен. Гъвкавостта превръща Серия Martina в рационално решение за различни по вид пространства. Серията включва различни мебели, тапицирани със 100% рециклиран полиестер. Ако искате да създадете кът за отдих, може би фотьойлите CHEERS са ВМашият избор. Модулните мебели предлагат електрически или механичен релакс, в съчетание с технологични решения - бар-конзола, лампа за четене, USB порт и др. А желаещите да придадат луксозен и стилен характер на помещението, ще открият колекциите AUDACE, DOMINO, SETIS и др.

Съчетание от възможност за развитие на бизнеса, запознаване с най-новите трендове, докосване до тенденциите, лична среща с иноватори и визионери от България и чужбина. Всичко това обединява изложението за дизайн, обзавеждане и интериор ЕКСПОМЕБЕЛ. „Фирмите, които имат интерес да се включат с щанд, все още могат да направят това. А посетителите могат да се сдобият с билет“, коментират организаторите. Достатъчна е единствено да посетим онлайн платформата https:iec.urboapp.com

Свързано:

Идеи за мебели ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 отваря вратите си за дизайна, обзавеждането и интериора на 13 март