ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 отваря вратите си за дизайна, обзавеждането и интериора на 13 март

Последна редакция на 09/05/2024 от Anna Stankova

Две от най-очакваните събития за годината, DIBLA DESIGN AWARDS 2023 и Българска мебел на годината, ще се състоят в рамките на изложението

Средата на месец март ще е ключов момент за сегмента на дизайна, обзавеждането, интериора и аксесоарите за офиса, хотела и дома. От 13 до 16 март в Интер Експо Център ще се проведе изложение ЕКСПОМЕБЕЛ – едно от най-очакваните от професионалистите събития. Форумът се организира от Интер Експо Център и Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленот (БКДМП).

ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 ще обедини сегментите на обзавеждането, интериорния текстил, аксесоарите за офиса, хотела и дома. Изложбените площи заемат производители, търговци и дистрибутори на корпусни и тапицирани мебели, матраци, подматрачни рамки, маси, столове, офис и градински мебели, интериорен текстил. „Присъстващите откриват модерно обзавеждане, класически предложения, бутикови и дизайнерски мебели“, споделят организаторите.

Изобилието от продукти и услуги привлича заетите в интериорните и строителните решения, производители на мебели и обзавеждане, търговци, дизайнери, представители на дърводобивни и дървопреработващи компании, разработчици на специализиран софтуер, крайни клиенти и др. „За първи път ЕКСПОМЕБЕЛ ще се проведе заедно с международното туристическо изложение Ваканция&СПА Експо“, отчитат организаторите. А това със сигурност ще създаде допълнителни перспективи пред всеки присъстващ.

Свързано:

Идеи за мебели ЕКСПОМЕБЕЛ 2024 отваря вратите си за дизайна, обзавеждането и интериора на 13 март