Лъвчето е готово за игра!

Последна редакция на 26/04/2024 от Ани Атанасова

Остана ви само да закачете главата на лъвчето за тялото. За да го нпаравите, Използвайте игла и конец и така ще съедините всичко заедно.  След това финално усилие можете да се поздравите за успешната работа, защото вашето лъвче е готово!

Приключихте с килима във формата на лъвче и сте се амбицирали да обновите цялостно дома си? Обърнете се към специалистите в интериорния дизайн и потърсете от тях добър съвет и насоки. Пуснете заявка за интериорен проект напълно безплатно в MaistorPlus и ще получите оферти от доказани професионалисти, ще можете да сравните различните предложения и да се спрете на оптималното за вас. 

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Направете си сами килим във формата на лъвче

Сега предстои да разгледаме един колаж от две снимки, на които се вижда симпатично меко и пухкаво килимче, което е оформено като лъвче. Оригиналното ми изпълнение гарантира очарователно допълнение към интериора на всяка детска стая. В същото време подобен аксесоар ще осигури безопасността на хлапето ви от евентуални сблъсъци с твърдия под. Една прекрасна новина е, че подобно килимче с царя на животните е напълно по силите ви да сътворите и сами. Разгледайте цялата публикация, част от която е демонстрирания тук колаж, за да проследите целия работен прозес, както и да се запознаете с необходимите за него инструменти и материали. Както можете да видите от двете снимки тук, усилията по един такъв "направи си сам" проект напълно ще си заслужават и детето ви ще бъде благодарно за новата си придобивка. На кадъра, който откриваме в лявата част на колажа, можем да видим килимчето с форма на лъвче в напълно завършения му вече вид. Както забелязваме, тялото на лъвчето е светло бежово и по него откриваме малки кафяви точки, имитиращи петна. Главата на лъвчето, което си е полегнало доволно върху дървения под, е направена от същия бежов плат, като тялото, само муцунката е зашита от бял плат, върху който се открояват тъмни кафяви конци. При снимката отдясно върху готовото килимче едно момиченце е легнало върху килимчето и разглежда детска книжка.