„Направи си сам“ проекти, подходящи за любителите на пътуванията

Последна редакция на 29/03/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 1 560 пъти

Да създадете красиви вещи, които са съчетани с любимите ви хобита, е вашата страст! Ако сте от почитателите на различните дестинации и на уникално изглеждащите неща, изберете между представените от нас проекти.

  • Използвайте стар куфар, който да облепите с декупажна хартия. Страхотно ще бъде тя да е с визията на карта на света. В последствие може да използвате куфара за холна маса. Ако не е достатъчно висок за вашия вкус, подредете няколко куфара един върху друг, докато достигнете желаната височина.
  • За втория проект ще ви бъдат необходими две дъски, малки декоративни щипки, канап. Двата края на канапа завържете за двете летвички. Едната летвичка закрепете на стената. Завързвайте канапа на поне 10 см. разстояние. С помощта на щипките, закрепете любими ваши снимки от пътувания, картички или пък снимки на мечтани дестинации.
  • За последната идея, която ще ви представим, ще са необходими дъски, маркер, или пък, ако сте от по-сръчните ни читатели - пирограф. Напишете имената на различни дестинации и след това ги закрепете върху стената. Тази идея може да използвате също и като начин за напомняне на посетените вече места!

Ако ви предстои преместване в нов дом или пък сте решили да внесете промяна в настоящото жилище, потърсете помощта на регистрираните при нас професионалисти с богат опит. За целта е необходимо само да направите напълно безплатна заявка за проект и да изберете между изпратените оферти тази, която е най-добре приляга на вашите очаквания!

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Идеи за декорация за обичащите пътувания