Страхотен кът за цапащи игри стил Питър Пан

Последна редакция на 28/04/2024 от Елица Мартинова
Източник | Видяно 1 464 пъти

Ако децата ви обичат да рисуват, но все още са във възрастта, в която, меко казано, излизат от очертанията, значи непременно трябва да видите тази маса. Идеята е наистина страхотна, защото вкарва в употреба стари макари, а за изработката ѝ не са нужни почти никакви усилия. А в работата могат да се включат и децата.

След като успеете да докарате макарата на желаното място, работата почти е приключила, защото остават само малки козметични подобрения. Бихте могли да боядисате макарата в любим цвят. Ако пък детето ви се увлича по химически ескерименти в домашна среда, може да пробиете отвори в работния кът и да поставите вътре цветни пластмасови купи, в които да се извършват опитите. По този начин няма опасност от разливане. Ако не разполагате с голяма дървена макара, много подходящ кът за пакости би се получил и от стара, но добре запазена бъчва.

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко 4 свежи проекта, които ще забавляват вас и децата ви през лятото

Децата от малки обичат да проявяват своите таланти. Дали ще рисуват, пеят или танцуват, правят всичко с неподправена радост и завидна естественост, без изобщо да ги интересува как ги оценява публиката. В такива моменти, вместо да ги засипваме с абсолютно безсмислена критика, много по-мъдро би било да им помогнат да разгърнат творческия си потенциал. На двете снимки, които ви показваме тук, е представена идея как можем да създадем интересна артистична мебел за малките художници вкъщи. Проектът е наистина лесен за изпълнение, а резултатът несъмнено ще зарадва малчуганите. И на двете снимки от леко различен ъгъл е заснета кръгла маса, за чиято изработка е използвана стара макара. В случая тя е оставена в натуралния си вид, без сериозна допълнителна обработка, но би могла и да се боядиса в желан от вас или децата цвят. Върху плота на масата виждаме черна ваничка с четири гнезда за забъркване на боички, пластмасови тубички с жълта, розова, оранжева и тъмно зелена боя, четки, кръгла зелена гъба. Допълнителни точки за оригиналност масата получава от изрязаните в нея кръгове с различен диаметър, във всеки от които е поставена по една цветна купа в лилав, син, жълт, оранжев и зелен цвят. Ако сами не можете да се сетите какви игри могат да се измислят с помощта на тези купи, не се притеснявайте, въображението на децата е без граници.