Антрето – малко, но със стил

Последна редакция на 29/03/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 1 088 пъти

Апартаментът разполага с малко антре, ето защо дизайнерката е решила този проблем с огледална врата на детската стая. Осигурен е компактен вграден гардероб в бежови цветове с небесно синя ниша в него. Разположен непосредствено до огледалната врата, той се мултиплицира и създава оптично представа за двойно по-голямо пространство. Огледалото е точно срещу хола от който влиза богато светлина и се отразява в него. Създава се впечатление за просторно антре, което всъщност представлява изцяло оптическа измама. В малкото ъгълче между гардероба и вратата на общата баня е поставена табуретка в наситено син цвят, с характерните барокови орнаменти. Шест ковани стенни закачалки осигуряват място за връхните дрехи.

Правилните интериорни решения са ключ към вашето красиво и модерно жилище. Спрямо площ, разположение, осветеност, е важно да се съобразят стил и тенденции, за да се постигне хармония и завършеност в обзавеждането. В MaistorPlus откривате точните архитекти, професионалисти по вътрешно обзавеждане. Разгледайте конкурентни оферти в отговор на ваше безплатно запитване, попълнено и изпратено чрез платформата ни. Правите свободен избор, съобразен със специфичните ви изисквания. Заявете проект за интериорен дизайн сега!

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Пролет вкъщи - реновиран и декориран апартамент в София

В малкото антре от не повече от четири квадратни метра е вместен вграден гардероб в бежово кафяво, квадратна табуретка и шест стенни закачалки от ковано желязо. Вратата на детската стая е огледална така че един път удвоява пространството, и втори път отразява светлината от хола което създава допълнително оптична измама за простор. Бароковите корнизи са обточени около целия таван на помещението. Подовете са в светли тонове и полирани за допълнителен блясък.