Цветя, подходящи за жилища с южно изложение

Последна редакция на 24/04/2024 от Патриция Симеонова

Прозорците с южно изложение са идеални за отглеждане на стайни растения, стига да се спрете на правилните видове, които да имате в дома си. Важно е да предприемете мерки и да се опитате да ги предпазите в най-горещите дни. Ярката светлина от южната страна на дома ви осигурява много енергия за растенията, които, разбира се, предпочитат слънчевото местоположение. Имайте предвид, че стъклото повишава температурата и може да бъде опасно за саксийните ви растения.

Със сигурност мнозина от вас са се сблъсквали с проблема на южното изложение и да губили растения, които не са подходящи за отглеждане при тези условия. В тази статия ви представяме тънкостите при вътрешното градинарство. Също така ще получите и съвети за намаляването на вредните лъчи над растенията, както и кои са подходящи за места с южно изложение. Прочетете, за да научите повече.

Ако сте начинаещи в градинарството и бихте искали да се консултирате с професионалисти, не се бавете и потърсете специалистите, регистрирани в MaistorPlus.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Цветя, подходящи за жилища с южно изложение