Малкото е повече

Последна редакция на 16/04/2024 от Патриция Симеонова

Не се престаравайте и не претрупвайте помещенията. Чували сте, че понякога малкото е повече. Важно е не просто да нахвърляте различни компоненти, а да създадете един симбиозен план. Оставете въздух в пространството – интегрирайки бялото в цветовата схема, независимо дали стените или обзавеждането, ще придадете по-висока стойност на дома си. А и не само, ако след известно време белите стени ви омръзнат, можете да ги промените.

Същата максима важи и за закупуването на мебелите. Когато става въпрос за закупуването на основни мебели като диван, леглото, кухненската маса, избирайте по-скъпи и качествени, които ще издържат по-дълго във времето. Дори и да се налага да спестявате, по-добре изберете мебели, които са по-качествени, които ви харесват. Ако закупите евтино и некомфортно обзавеждане, рискувате да се съсипе в рамките на няколко години.

Наскоро сте се сдобили с нов дом или имате желание да ремонтирате старото си жилище? Не смятате, че бихте се справили сами? Потърсете съдействие в лицето на регистрираните в MaistorPlus специалисти в различни сфери, които ще превърнат празните стаи в дом!

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Нов дом - от къде да започнем?