Предложения за обзавеждане на различни помещения от дома на представителите на зодия Близнаци

Последна редакция на 19/04/2024 от Патриция Симеонова

Близнаците са знак на двойнственост. Родените под този знак не са впечатлени от еднообразието. Привличат ги дизайнерските стилове и отличаващите, и запомнящи се елементи. Преходните стилове им допадат, тъй като смесват традиционния и съвременен интериорен дизайн. Това е най-доброто от двата свята и Близнаците го обожават! Нали така?

  • Дневната трябва да бъде един приятен хаос. Стените трябва да бъдат в ярки цветове – зелено, жълто, лилаво, розово, бяло, ако виждате съответните цветове в градината значи е добре да бъдат и на стените. Да има лесен достъп до телевизора и конзоли за игри. Близнаците имат нужда от растения, абстрактно изкуство, нещо интересно, което изпъква в стаята. Поради комуникативността и чувството за хумор, характерни за зодията, е необходимо да се насочите към удобна, модерна и запомняща се крайна визия.
  • Кухнята наподобява на научна лаборатория. Електроуредите и джаджите трябва да бъдат в изобилие. Заложете на декоративни елементи като висяща престилка на стената и ръкохватки. Експериментирайте с различни цветов и текстури. Помещението трябва да бъде топло и уютно, но в същото време динамично и поразително. Поставете огледало като интересен и рядко срещан елемент.
  • Спалнята на представителите на зодия Близнаци трябва да бъде съсредоточена над геометричните фигури и правите линии. Препоръчваме ви дървени мебели вместо метални. Добавете малки огледала, като по този начин ще добавите отражение и повече светлина. За спалнята използвайте по-дълбоки и спокойни цветове.

Обзавеждането на собственото ви местенце се оказва една комплексна задача, включваща приятни емоции, но и притеснение. Колебаете се как домът ви би изглеждал най-добре? Свържете се със специалисти, регистрирани в MaistorPlus, който имат дългогодишен опит и множество завършени проекти. След като заявите своя проект, ще получите оферти и портфолио с проекти, като ще имате възможността да изберете най-съответстващия с вашата визия.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Как да обзаведем според зодията: Близнаци