Пролетно настроение през цялата година

Последна редакция на 20/04/2024 от Патриция Симеонова

Зеленината е благоприятстваща не само за естетиката на дома ви, но и за свежестта и качеството ви на живот. Близнаците са целеустремени и могат да се адаптират към всяка среда. Любознателни и търсещи нови знания постоянно.

  • Гъвкавостта на филодендрона го прави перфектния спътник за Близнаците. Класическо растение и едно от най-популярните за отглеждане в дома, тъй като не е особено взискателно. Характерно е бързото развитие и увеличаване на размерите му.
  • Въздушните растения са друг интересен избор, поради различните си характеристики и визия. Тези растения си набавят вода и хранителни вещества от въздуха, като не се нуждаят от почва. Не им е необходима силна светлина, като дори са подходящи и за помещения с флуоресцентна светлина.
  • Лавандулата е идеално попадение поради нежния си аромат и красиви цветове. Придава атмосфера дори и в най-напрегнатите дни.
  • Азалията е друго растение прилежащо към зодия Близнаци. Красивите и нежни цветове са атрактивни за окото. Символ на любов и привързаност са подходящи за подарък за близък, представител на зодията.

Свързано:

Как да обзаведем според зодията: Близнаци