Удобство и комфорт за всеки

Последна редакция на 25/04/2024 от Патриция Симеонова

Хората са различни и следователно техните предпочитания също. Добре е да имате фокусна точка при започването на проекта. Във всяка стая има нещо, което действа като такава. Най-често в дневната това е телевизорът. Ако пък предпочитате стаята да не бъде технологично насочена, използвайте любимо произведение на изкуството или пък прозорец, ако гледката навън е хубава.

След изясняването на горепосочените точки е време да изберете подходящите мебели. Тук всичко се отнася до това какви събирания бихте искали да организирате и към какво ще са насочени те. Ако желаете да превърнете дома си в любимо място за киновечер с приятели, изберете големи и удобни диван и кресла. По-скоро предпочитате да организирате вечеря, дегустация на вина или пък брънч през уикенда? В такъв случай, заложете на маса и разположете столове около нея. В идеалния случай разполагате с достатъчно пространство, за да обособите различни зони, за да бъде удобно за различни дейности.

Помислете внимателно над това какви точно домашни събирания се харесват на вас и близките ви и насочете вниманието си към това.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Създайте перфектното кътче за домашно соаре