Предложения за обзавеждане на различни помещения от дома на представителите на зодия Телец

Последна редакция на 26/04/2024 от Патриция Симеонова

Визията, избрана за дома на Телеца, е съчетаваща практичност, комфорт, елементи от природата и любимите им занимания.

  • В дневната задължителен елемент е удобният диван. За предпочитане е да присъстват мебели с овални форми, както и съчетание между дърво и метал. Обзавеждането не трябва да бъде прекалено модерно и футуристично, или пък прекалено абстрактно. Рафтове, събрали семейни снимки и спомени. Заложете на реалистични и красиви картини, вместо на модерно изкуство. Ключът се крие в детайлите – възглавнички, одеала, килим.
  • Смята се, че Телецът е почитател на вкусната храна и вино, така че значително внимание трябва да се обърне към кухнята. Заложете на земни тонове за кухненските шкафове. Използвайте чинии, купи и чаши като част от интериора, подредете ги върху рафтове или пък в шкаф с остъклена врата. Отглеждайте собствени билки и подправки, със сигурност ще допринесат за отличителния характер на помещението.
  • Спалнята трябва да бъде романтична, приятна, спокойна, не на последно място – запомняща се. Направете предварителен план, за да няма нищо излишно. Предпочитаната цветова палитра е неутрална, светла или пастелна. Ако искате да внесете повече цвят, направете го с помощта на килим или дълги пердета.  

При създаването на собствен дом, независимо какви идеи имаме, често може да не сме доволни от цялостното изпълнение. За да избегнете обикалянето по магазините и да се радвате на крайния резултат, потърсете съдействие от страна на регистрираните в MaistorPlus специалисти. Те ще създадат перфектния дом, където да се чувствате добре.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Как да обзаведем според зодията: Телец