Предложения за обзавеждане на различни помещения от дома на представителите на зодия Овен

Последна редакция на 27/04/2024 от Патриция Симеонова

Често дизайнът, който представителите на зодия Овен избират, е смел и подреден. Домът трябва да ги вдъхновява, да пробужда креативният им дух, а в същото време да бъде практичен и да позволява пълноценна почивка.

  • Всекидневната на един Овен трябва да бъде мултифункционална – подходяща за събиране с приятели или за романтична среща, място за вдъхновение, когато сте сами. Оставете достатъчно свободно пространство за движение. Трябва да разполагате с достатъчно пространство за танци, йога или пък бърза тренировка. Изкуството трябва да бъде комбинация от реалистичното и фантастичното. Красиви картини и принтове с животни, цветя и пейзажи, съзвездия. Заложете на топли тонове, не земни такива. Избягвайте неутралните цветове, тъй като те няма да внасят необходимата жизненост в помещението.
  • Кухнята е едно от важните помещения в дома на Овена. Това е място на топлина, творчество, иновации, ново начало и хаос. Понякога е предизвикателство тази творческа площадка да бъде поддържана в перфектен вид.
  • Спалнята е мястото, на което енергичният Овен презарежда батериите. Продължете с употребата на топли и червени цветове. Балансирайте с малко Ин енергия и добавете черно. Те се нуждаят от спалня, която все още запазва малко огнена енергия, но не е толкова жизнена и силна, колкото другите стаи. Трябва да се стремите да намалите нивото на насищане на цветове и декорация в спалнята в сравнение с останалата част от къщата. Разбира се, не прекалявайте, тъй като ако стаята е прекалено нежна и неутрална, ще нарушите енергията на Овена.


Ако след прочетеното, желанието за промяна на домашната обстановка се пробуди, потърсете някой от професионалистите, който ще ви помогне в уравновесяването на енергията в дома ви и ще ви даде ценни съвети за хармонична обстановка. Заявете напълно безплатно своя проект и ще получите предложения от специалистите на MaistorPlus.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Как да обзаведем според зодията: Овен