Поезия и романтика в най-красивата къща в Англия за 2015 г.

Последна редакция на 07/05/2024 от Нели Минчева
Източник | Видяно 589 пъти

Когато става дума за жилищни сгради, ролята на емоциите е по-голяма, отколкото при всеки друг тип строителство. В този проект, отличен на Острова през миналата година, това важи в особено силна степен.

Постройката е изградена в слабо обитавана, но изключително красива извънградска местност, и предразполага към средновековна романтика. Използвани са множество каменни елементи, а външната стълбищна част и в основната сграда, и в прилежащата към нея, отвеждат собствениците към умело декорираната покривна част, от която се разкрива разкошна гледка.

Оставаме в очакване на новите попълнения в редиците на архитектурните отличници през 2016 г., а дотогава, ако на вас ви предстои ремонт у дома, не разчитайте на случайността, а се доверете на професионален изпълнител. Пуснете безплатна заявка на проекта си в MaistorPlus и разгледайте спокойно конкурентните оферти, които ще получите от регистрираните при нас майстори. В сайта ни ще откриете и обратна връзка от техните предишни клиенти и с лекота ще направите своя избор.

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Уникалните сгради, които впечатлиха света през 2015 г.