Накрая някои специално препоръки

Последна редакция на 03/05/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 744 пъти

Знаете ли, че панерите изискват специални грижи? Разбира се, ако ги използвате само като елемент на декора, няма да ви трябват много усилия да се грижите за тях. Достатъчно ще бъде да ги почиствате от прах от време на време. Ако ги използвате не само за декорация, тогава трябва да обърнете внимание на някои правила. В края на краищата, ако панерите са от естествено дърво, тогава трябва да сте сигурни, че тя не стават с времето влажни и не абсорбират вода, в противен случай се покриват с мухъл.

За двора или терасата определено трябва да закупите панери от полимер, защото са издръжливи на всякакви атмосферни условия. В магазините те се предлагат във всички цветове и форми. Както и винаги може да си направите сами панер или да пребоядисате стар - така ще вдъхнете нов живот в него.

Ако се чудите как да използвате панерите в дома си, заявете проект, напълно безплатно, още днес. Така ще можете да получите оферти от интериорните специалисти, регистрирани в MaistorPlus и да изберете най-удачната за вас. Те могат да ви дадат идеи как перфектно да се допълни с панери интериора в стаите. 

Свързано:

Декорация за стена Панери - как да ги използваме като практично интериорно решение