Добавете цветен детайл с малко усилия

Последна редакция на 27/04/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 1 235 пъти

Стикерите за стена са чудена идея за почти всяко помещение, но има няколко условия, с които трябва да се съобразите.

  • Подберете подходящи размери. Важно е големината на стикерите да е съобразена с тази в помещението, за което са предназначени. Мащабните картини са красиви, но са подходящи за също толкова пространствени стени. За по-малки помещения се спрете на семпли детайли, които да представляват по-скоро акцент, вместо да привличат изцяло погледа.
  • Внимавайте част от стикерите да не бъде закрита от мебели. Това ще развали вида им и може оптически да смали стаята, която украсявате с тях. 
  • Използвайте въображението си. Експериментирайте - лесно, бързо и без каквито и да било последствия.

А ако все пак предпочитате да направите ремонт и да предприемете боядисване на стените си, преди да ги декорирате, споделете идеите си с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка, а те ще се погрижат да създадат професионален проект за дома, офиса или градината ви. В рамките на денонощие получавате различни оферти, които да сравните, за да откриете най-добрата за вас. Запознавате се с бизнес профилите на изпълнителите, както и с отзиви от клиенти за предишни проекти. След реализиране на възложеното от вас, вие също можете да споделите своята оценка в сайта. 

Свързано:

Декорация за стена Стикери за стена - красиво решение за ограничен бюджет

Цветен стикер за стена с образователен елемент. Помогнете на детето си да научи повече за света с тази красива шарена карта на света, на която са изрисувани различни животни и тяхното местообитание. Идеално допълнение към интериора на всяка детска стая - за стена, голяма бюро и всяка друга равна, гладка повърхност. Моделът е с различни шарки за всеки отделен континент, посочени са също така океаните, които ги отделят. Нарисувани са различните видове животни, птици и морски видове, които ги обитават. Стикерът е залепен на стена в светло жълт цвят, която предоставя добър контраст и основа. Жълтото също така стимулира процеса на учене и успокоява - добър избор за спалня и дневна, създава усещане за топлина и уют. Това интериорно решение е съчетано със светъл дървен под, мебели в пастелни тонове и килим. Цялостната визия е красива и ненатрапваща се, стикерът е просто акцент, а не нещо, което се набива на очи - чудесно решение за голяма и празна стена, която е лесно достъпна и не се закрива от мебели, има образователен елемент и придава завършен вид на помещението.