Подарете уют и светлина на спалнята си

Последна редакция на 19/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 625 пъти

Спалните, в които с красива декорация са пресъздадени коледната магия и празничен дух, изглеждат уютни, топли и приветливи – иска ти се на секундата да скочиш в леглото с чаша топъл шоколад и да пуснеш “Сам вкъщи“. Всеки си мечтае тази част от дома му да изглежда топла и красива, а по празниците това желание се усилва многократно. Именно заради това е важно да положите малко усилия и да украсите убежището си подобаващо.

  • Възможностите са необятни. Може да избирате от множество декоративни възглавнички с коледни мотиви, топли одеяла, миниатюрна елха, коледни лампички по стените или огромни коледни надписи.
  • Бъдете внимателни да не претрупате пространството. Все пак никак не е приятно да се спъвате в джуджета или да настъпвате коледни топки. 
  • Тези на пръв поглед семпли опити за коледна декорация са чудесен начин да пресъздадете магията на празника, на която да се наслаждавате преди да заспите вечер. И разбира се, когато се събудите сутрин! Трансформирайте смело пространството  в уютна коледна стая.

Вижте още: Украсете подходящо за Коледа според интериорния стил на дома си!

Свързано:

Декорация за стена Коледната магия е вече тук! Подходяща украса за всяка стая в дома!