Синьо – 2019-а година поставя на пиедестал Bleu Klein и Majorelle

Последна редакция на 27/04/2024 от Екатерина Димитрова
Източник | Видяно 851 пъти

Докато повечето сини нюанси буквално изчезват от интериорния дизайн през 2019, то синьото на Жак Майорейл и Bleu Klein все още има какво да ни разкаже.

  • "Това е специфичен цвят, много силно синьо" - обобщава Софи Нево. - "Той е тежък и трябва да се използва дискретно, защото променя светлината на цялата стая".
  • За предпочитане е да приложите Майорейле само на една стена, например тази зад дивана, докато останалите части на помещението оставете в бял или друг неутрален цвят.
  • Bleu Klein извиква желания за пътуване, нови светове и приключения, а комбиниран с бяло напомня за средиземноморските пейзажи и топли страни.

Въпреки че и двата цвята са студени, създават стилен интериор и усещане за точна премереност и чистота. Разбира се, вие можете да импровизирате и да използвате силното Майорейле само в разпръснати детайли като екзотичен акцент във вашия дом.

Прочети още: Какви цветове да изберем за стените, за да се чувстваме по-добре у дома?

Свързано:

Декорация за стена Цветовете в нашия дом за сезон 2019 г.

Бял кожен диван, бяла маса, модернистична масичка в бяло с изцяло бели съдове за кафе, Стилен бял лампион, всичко е минималистично в това помещение с боядисано в искрящо бяло дюшеме. Изцяло бялата картинка е поставена на фона на стена боядисана в плътно, синьо Майорейле. Контрастът е поразителен и създава впечатление за сюреализъм.