Бързо и лесно постигане на слънчев дом – аксесоари в бяло и жълто

Последна редакция на 24/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 518 пъти

Ако не сте готови за тотална жълто-бяла промяна на дома, то не се отчайвайте, и за вас има страхотно решение. Най-бързият и безболезнен начин да поканите слънчево настроение в жилището си, е като заложите на аксесоари в жълт цвят.

  • Добавете няколко възглавници в жълти и бели цветове. Тук имате огромна възможност да развихрите въображението си. Може да заложите на такива с големи или малки размери, или комбинация от двете.
  • Добавянето на жълти пердета или завеси на фона на бели стени е винаги чудесно решение. Най-важното условие е да съобразите дали това ще отива на цялостния интериор в стаята. Все пак, ако вече сте използвани червени акценти, не правете експерименти, с които да превърнете дома си в истинска шарения.
  • Малки аксесоари в жълто и бяло също са удачен вариант. Статуетки, вази или саксии – всичко може да бъде наистина добър начин за обновяване на дома.

Комбинацията между бяло и жълто може да има наистина страхотно влияние върху положителното настроение в дома ви. Ако сте от хората, на които им се налага да прекарват значително време в затворено пространство, то е време да помислите какво да направите за дома си, така че да се чувствате поне малко по-добре.

Дори и да не ви се вярва, само един цвят може да ви помогне в тази задача. И ако не сте сигурни как да трансформирате дома си по най-правилния начин, винаги може да се свържете с професионалистите, регистрирани при нас. По всяко време имате възможност да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко конкурентни оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас и вашия дом.

Свързано:

Декорация за стена Комбинация за смели мечтатели – жълто и бяло в интериора