Красивите орнаменти са позволени не само на празник

Последна редакция на 27/04/2024 от Катерина Костадинова
Източник | Видяно 706 пъти

Гирляндите са особено предпочитан декоративен елемент по време на празници. Но те могат да се превърнат в перфектната премяна за стените или прозорците в спалнята ви, като донесат със себе си закачливост или нежно излъчване, в зависимост от търсения ефект. В случая виждаме тъмно синя стена с пепеливо розови рисунки, върху която е закачена гирлянда със сходни на тези рисунки цветове. Подбрани са нежни дървени елементи, закачени с помощта на най-обикновена конопена корда - толкова лесно, а с толкова красив краен резултат!

Ако домът ви има нужда от по-голяма промяна, то не се колебайте да се свържете със специалисти по интериорен дизайн. Попълнете формата ни за заявка проект, напълно безплатно, и в кратък срок след изпращането ще получите оферти от подбрани професионалисти. Разгледайте профилите и оценките от техните предишни клиенти и преценете с кой от тях искате да работите. 

Свързано:

Декорация за стена 4 свежи идеи за нежен декор в спалнята

Гирляндите са класика за коледното дръвче, но почакайте! Не е необходимо да ги влагате единствено в празничната украса. Уверяваме ви, че при правилен подбор на компоненти, цветове и форми, ще се радвате на великолепна декорация, подходяща за всяка стая в жилището ви. Обърнете винамание на гирляндата тук - на първо място е добре да отбележим, че е закачена върху стена в много наситен тъмно син тапет с нежни бледо розови рисунки. Именно в тон с пепелно розовите изображения е и гирляндата в тази спалня. Тя представлява проект от типа “направи си сам” и е изключително лесна за изпълнение. Купете формички от дърво в избран от вас дизайн. Оцветете ги в необходимите цветове или купете вече оцветени такива. Снабдете се с конопена нишка на макара - изключително евтини са и могат да ви служат по много разнообразни начини. Закачете фигурките по протежение на един хоризонтално разположен конец, който ще ви служи за основа, с помощта на по-малки нишки от кордата, като ги разположите вертикално на основата на гирляндата. Закачете гирляндата върху пирончета или използвайте подходящо за целта тиксо.