Какви грижи трябва да се полагат за картините от канава?

Последна редакция на 20/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 969 пъти

Като следвате лесните правила по-долу, ще имате ярко изображение на картината от канава в продължение на много години.

  • Местоположението е важно. Вашата картина трябва да бъде окачена далече от пряка слънчева светлина, както и директни източници на топлина като радиатори. Оптималната температура е 12-25 градуса.
  • Опитайте се да поддържате платното сухо. При налична влага платното ще я абсорбира, което ще доведе до преждевременно изкривяване на образа. Оптималното ниво на влажност е 40-60%.
  • Почистване - не забравяйте това. Платното може да се почиства толкова често, колкото останалите интериорни елементи в къщата. Само че за почистване трябва да използвате суха кърпа без власинки и не прилагайте натиск. Ако то е лакирано, може да се използва и леко влажна кърпа.
  • Съхранение. Ако искате да запазите изображение върху канава, трябва да го съхранявате на сухо място, защитено от вредните въздействия на околната среда.

Може би вече искате да имате подобна картина от канава в дома си? Никога не е късно да добавите подобна декорация към интериора си! Но има едно важно условие, за да може картините да изглеждат оригинално! Стените трябва да са идеално гладки и добре боядисани. За тази цел винаги може да се консултирате в доказаните бояджии, регистрирани при нас. Те ще ви помогнат с правилните съвети. Направете още сега напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти - сравнете ги и изберете най-подходящата за вас. Не е ли време за нещо ново в дома?

Свързано:

Декорация за стена Декорация на дома с оригинални картини на канава