Добро подово покритие и красиви килими в дома

Последна редакция на 26/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 1 180 пъти

Трябва да отбележим, че в доста съвременни апартаменти се използват сравнително малки килими, които са в различни геометрични форми - те са специфични акценти в интериора.

  • Всеки килим в дома трябва да бъде положен на гладко, добре поддържано подово покритие. Така той ще запази своята цялост и няма да бъде подложен на механични повреди.
  • Килимът е перфектен завършек към всеки под, покрит в плочки, ламинат или паркет. Той предоставя допълнителна изолация и запазва топлината.

Качествено направеният под е важен за всяко жилище, защото осигурява добро покритие. Той лесно се поддържа и почиства. И може да положите на него чудесни килими, които интериорно дават допълнителен акцент в помещението. Ако вашата подова настилка се нужда от смяна, то по всяко време може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Още сега имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте и мнения на предишни клиенти и вземете най-правилното за вас решение. 

Свързано:

Декорация за стена Почистване на килими в дома – отлични идеи с домашни средства