Стъпка 5: Кът за съхранение… и игри

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 871 пъти

Стаята на вашето дете вероятно е най-хаотичното и разхвърляно кътче във вашето жилище. Колкото и да се опитвате да постигнете някаква подреденост в стаята, перфектно почистената и разтребена детска спалня е мираж. И може би така трябва да бъде, за да бъде детето ви радостно и да расте в хармонична среда. Хармонията обаче не значи задължително разхвърляне.

  • Можете да помогнете за поддържането на някаква организираност, като ползвате подходящи решения за съхранение. Изберете комбинация от затворено и стенно място за съхранение. Например рафтове и шкафове, в които да подредите книгите и дрехите на мъника и кошове, в които да приберете играчките му. 

  • Обособяването на кътчета с определена цел, ще помогне за опитомяването на хаоса в детското помещение и ще насърчи детето ви да поддържа стаята си чиста и спретната.

Добре проектираната и приветлива детска стая не е мираж, нито пък е трудна за създаване. Ако на всеки един от изброените елементи е обърнато внимание, със сигурност ще успеете да сътворите пространство, което вашето мъниче ще обожава. Ключът е да се съсредоточите върху създаването на стая, изпълнена с веселие и елементи, които отразяват същността на детето ви. Трябва, естествено, да обърнете внимание и на функционалността. А как точно да съчетаете практичност и стил в интериора на жилището ви, можете да разберете от специалистите в сферата на вътрешния дизайн, регистрирани в нашия сайт. За да се свържете с тях е нужно единствено да подадете напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Декорация за стена 5 задължителни елемента в детската стая