Фокусирайте се върху цветните елементи

Последна редакция на 24/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 012 пъти

Цветът е ключов фактор, когато става дума за винтидж, ретро или дори рустик стил.

  • Ретро стилът често ползва по-ярки и живи цветове. Те са идеални за винтидж интериорен дизайн, тъй като ще ви позволят да добавите леки акцентни щрихи, независимо коя стая обзавеждате. Чудесни цветове в случая са зеленото и горчицата в комбинация с кафяво, бяло или черно.

  • Добавянето на различни текстури и щампи също е доста добър начин да освежите винтидж декора. Независимо дали става дума за щампа на точки, характерна за 50-те години на 20 в., или пък каре от 70-те, използвайки различни дизайни на текстилните елементи, ще създадете уникално усещане в пространството. 

  • Още един характерен за винтидж стила принт е флоралният. Флоралните текстури, съчетани с мебели в бяло, светло кафяво или пък прасковено ще направят дома ви изключително уютен и много нежен.

  • Пастелните нюанси на синьо, розово, жълто и зелено също са начин за създаване на интересен винтидж стил.

Създаването на интериор, който да пасва на същността ви не е лесно занимание. Но пък е много приятно. Особено ако се върши с помощта на компетентни специалисти в сферата на интериорния дизайн. Ако и вие искате да създадете жилището, за което мечтаете, то можете още сега да се свържете с дизайнерите, регистрирани в сайта ни. За да го направите, е нужен само един клик, с който напълно безплатно да подадете заявка за проект. След като го направите, до 24 часа ще получите няколко готови оферти, които можете да сравните, за да изберете най-добрата за вас.

Свързано:

Декорация за стена Интериор във винтидж стил: всичко, което трябва да знаете