Не подценявайте формата и материала на бюрото за работа

Последна редакция на 20/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 722 пъти

Формата на бюрото за офиса в дома е по-добре да е без остри ъгли. За да оборудвате работната зона в малък офис или дневна, можете да се спрете на ъглов модел, който е компактен и ергономичен.

Бюрото за домашния офис може да бъде направено от следните материали:

  • естественото дърво – това е луксозен и скъп вариант. Такова бюро разкрива високия статус на неговия собственик. Основният недостатък е високата му цена;
  • MDF – с право може да кажем, че е един от най-популярните материали за производството на мебели. Той е от дървени стърготини, които се пресоват при високо налягане и температура. Използването на карбамидни смоли, модифицирани с меламин като свързващо вещество, може значително да намали емисиите на формалдехид. MDF плоскостите са трайни, лесни за обработка, могат да бъдат боядисани, фурнировани или ламинирани.
  • стъкло – такова бюро в горната си част е леко, стилно и почти невидимо, чудесно за интериори в Хай-Тек стил и минимализъм. Честата работа на такава маса ще изисква внимателни грижи и честа поддръжка,
  • пластмаса и акрил -  бюрата от такива материали не са предпочитани за офиси и могат да се използват от хора, които не работят много в дома си.

Свързано:

Декорация за стена Наръчник за избор на бюро за офис в дома