New Eclectic – запомнете този интериорен тренд, който определя 2020 г.

Последна редакция на 11/05/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 713 пъти

Да, определено през 2020 ще видим по-еклектичен, силно декоративен интериор. Става дума за тенденцията New Eclectic, която е истински празник в интериорния дизайн;  смели цветове и форми. 

  • Разбира се, можете просто да смените калъфките на възглавничките си с по-смела колекция или да добавите ярка, декоративна стена в дневната си. Важно е да се чувствате оптимистично и да изразявате себе си! За целта се опитайте да създадете пространство, в което ви е забавно да живеете и което е комфортно за релакс.
  • В интериорния дизайн през 2020 година неотменно присъства връзката с природата. Важно е как ние, хората, се свързваме с нея дори в дома си. Това е нарастваща тенденция в последните 3-4 години, която се запазва и през 2020 г.

И така, ето как най-лесно да отразите интериорните тенденции на 2020 г.  – просто добавете няколко аксесоара към схемата в дома си, за да го освежите. Те могат да са в синьо или да носят духа на Япония. Дори възглавница в актуалния класически син цвят ще придаде на вашето пространство модерен нюанс.

Ако желаете да внесете промяна в жилището си, съобразно новите тенденции за 2020 г.,  потърсете професионална помощ от опитните специалисти, регистрирани в сайта ни. За да се свържете с тях е необходимо единствено да подадете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

 

Свързано:

Декорация за стена New Eclectic – тренд в интериорния дизайн през 2020