3 D тапет - практически насоки

Последна редакция на 03/05/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 743 пъти

Тъй като самото изображението е много важно, първото нещо, на което трябва да обърнете внимание при избора е сюжетът. По този критерий е възможно всички 3 D тапети в магазините да се разделят на няколко основни типа:

  • Стандартни тапети с повтарящ се геометричен модел. Те се залепват най-лесно и могат да се положат на стена без перфектна гладкост - цветният модел на повърхността ще скрие всичко.
  • 3 D тапети със снимки – те са доста популярни. Има голям избор от тях и може да изберете снимка за различни стилове. Колкото по-малко са детайлите на тези тапети, всички дефекти на основната повърхност са ясно видими.
  • Панорамните 3 D тапети след залепване, образуват панорамна снимка. Изискванията за подготовка на повърхността са същите като за обикновените фото тапети.

Определено темата е много интересна и ако имате оригинално решение, за чиято реализация ви е нужен опитен майстор за лепене на тапети, можете да разчитате на регистрираните в нашата платформа специалисти. Направете заявка, напълно безплатно е, и така ще имате възможност да сравните получените оферти, както и предварително да проследите коментарите на доволните клиенти.

Свързано:

Декорация за стена Внесете разнообразие и шик в дома си с 3 D тапети