Реновиране на фасадата

Последна редакция на 28/03/2024 от Dessislava Usheva
Източник | Видяно 629 пъти

Първите стъпки в реновирането на всеки един от хилядите елементи на фасадата, изградена от дърво, стъкло, камък, керамика и желязо, е да се провери успеха на последната реставрация от 2001 г., така че да се изберат най-добрите техники, които да бъдат приложени.

  • Всеки един от основните градивни материали на фасадата е възстановен по специален начин като най-голямо предизвикателство се явява стъклото и многоцветната мозайка от малки керамични плочки. За да се достигне максимално близо до оригиналния цвят са проведени допълнителни проучвания.
  • Металните тераси и дървените кепенци на прозорците са изцяло реновирани, а цялата фасада е основно почистена от пепелта и външните замърсявания, наслоени през годините.
  • Официално открита през май 2019 г., новата Каса Батийо е отново отворена за посетители, готова да разкрие обновено великолепие.

Ако и вие сте любители на нестандартните решения и имате идея за проект, не се колебайте да потърсите професионалистите от платформата на MaistorPlus. Чрез вашата безплатна заявка за проект те могат да се информират за нуждите ви и да подготвят индивидуална оферта за решение. Вие от своя страна, можете да сравните различните предложения и допълнително да прегледате профила и рейтинга на майсторите, формиран от други клиенти.

Свързано:

Декорация за стена Реставрацията на Каса Батийо