Грешка №4: Прекалено много аксесоари

Последна редакция на 29/03/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 605 пъти

Картини, сувенири, бижутерки, магнитчета, играчки – махнете ги от спалнята по най-бързия начин. Освен че ще ви разсейват, много често могат и да ви попречат на добрия сън и на безпроблемното заспиване. Сигурни сме, че поне веднъж ви се е случвало да свързвате някой предмет със спомен или конкретен човек и като се замислитеее… е станало 2:00 часа през нощта. А на другия ден сте на работа и трябва на секундата да заспите… Обаче само как си прекарахте на това море… И така, в този кръговрат няколко нощи губите ценни минути от страната на сънищата. Ако махнете всички излишни предмети ще спечелите:

  • Допълнително време за сън и по-малко безуспешни опити да заспите. Това пък може да ви направи няколко идеи по-щастливи и да не си изкарвате яда на колегите в офиса. А и току-виж намалите броя на изпитите кафета през деня.
  • По-бързо бърсане на прах. Не си кривете душата – знаем, че мразите да вдигате всеки предмет, за да забърсвате старателно насъбралата се прах. И доста често дори само ги заобикаляте, за да спестите време. Е, ако няма какво да вдигате, няма да губите и ценно време, а и вероятно чистенето няма да бъде толкова досаден ангажимент.
  • Стилен интериор. Сами ще се изненадате колко чистота и стил ще внесе липсата на предмети. Не е изключено и сами са си зададете въпроса: защо изобщо сте ги търпели толкова време?

За да спите спокойно, първо трябва добре да обмислите какъв да бъде дизайнът на помещението, което ще ви служи за това. Не допускайте малки недоразумения да ви крадат от комфорта. Всеки детайл е важен и не позволявайте да определя настроението ви и да съсипва съня ви. За да може да не допускате грешки при избора на дизайна на спалня, може да се оставите в ръцете на професионалистите, регистрирани в платформата на MaistorPlus. Още сега може да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите оферти, които имате възможността да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Декорация за стена 4 грешки в дизайна на спалня, които не трябва да допускате