Използвайте подръчни материали за постигане на мозаечен ефект!

Последна редакция на 20/04/2024 от Жаклина Иванова
Източник | Видяно 659 пъти

Добрата страна на декорирането с мозайки е, че буквално може да използвате всякакви подръчни материали.

  • Чудесна работа ще ви свършат керамични и порцеланови изделия, камъчета, монети, оцветен кварцов пясък, огледала, копчета, стъкло или плочки.
  • Освен това, можете да подобрите всичко в дома си, което ви се струва остаряло, като започнете от съдове, подови настилки, стени и се стигне до столове, пейки и какво ли още не.
  • Много лесен начин да прикрепите елементите и да създадете този ефект, е да използвате силикон. Разбира се, преценете добре дали каква трябва да бъде здравината на залепване. Ако степента на натоварване ще бъде сравнително голяма, то помислете за по-удачна алтернатива с лепило.

Ако и вие като нас се запалихте по това изкуство и предложенията са ви впечатлили, то започнете да експериментирате и да творите. Ако единственото нещо, което ви спира да ги приложите, е липсата на увереност в декораторските ви способности, не се колебайте да се свържете с доказаните специалисти по интериорен дизайн, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още днес. В отговор ще получите няколко оферти. Може да ги сравните и да се спрете на най-добрата измежду тях. 

Свързано:

Декорация за стена 5 страхотни идеи за декорацията с мозайка