Декорирайте в лилаво с панел за стена!

Последна редакция на 06/05/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 627 пъти

Свързваме кухнята с приготвянето и консумацията на апетитни гозби, но истината е, че в нея можем да осигурим храна и за очите. При това, да го направим стилно и модерно, като украсим стените в кулинарния си кът с декоративен панел в пет части. В зависимост от големината на помещението, изберете:

  • Декоративен панел за стена със стандартен размер, който покрива приблизителна площ от 108 x 65 см;
  • Голям декоративен пален за стена, с параметри 152 x 91 см. Със своето фотореалистично качество и арт дизайн ще бъде достоен акцент в интериора на всяка зона от дома ви.

Предложените тук функционални лилави елементи ще се впишат с лекота в една добре поддържана и ремонтирана кухня. Затова не отлагайте необходимите промени, а се доверете на доказаните професионалисти, регистрирани в MaistorPlus. Разгледайте списък с изпълнители във вашия район или директно направете заявка, напълно безплатно и без обвързване. В отговор ще получите различни оферти, измежду които да се спрете на най-добрата за вас. За още по-информиран избор, запознайте се с бизнес профилите и репутациите на кандидатите, както и с препоръките, оставени от клиенти.

Свързано:

Декорация за стена 4 функционални начина да внесете актуалните лилави акценти в кухнята

Представяме на вашето внимание колаж от три снимки, които представят три варианта на декоративен панел за стена. Всеки от тях е изграден от пет компонента, като този в средата е най-висок, а размерите а тези отляво и отдясно намаляват стъпаловидно. Декоративен панел за стена можете да използвате за всяко помещение от дома си. В кухнята например е подходящо да изберете такъв с кулинарна тематика, както е показано на двете изображения отдясно. На горния десен кадър например на фона на керемидено червена стена е поставен декоративен панел в пет части, чийто сюжет включва есенни и зимни плодове и зеленчуци. Сред тях забелязваме моркови, ябълки, тиква тип цигулка, жълта тиква, червено грозде, патладжан, ябълки. С цветовата тема на панела много добре се съчетават червената и лилава декоративни възглавници, които виждаме в десния ъгъл, поставени върху бял диван. Кулинарната тема на декоративния панел от пет части долу вляво пък се състои от връзка спагети, разбито в гнездо от брашно яйце, чаша червено вино, зехтин, домат и жълто сирене. Голямата снимка отляво ни показва декоративен стенен панел от пет части, където са изобразени лилави цветя. Той е поставен на боядисана в светлосин цвят стена, а в долния десен ъгъл откриваме част от жълт фотьойл.