Създайте атрактивна шаби шик декорация

Последна редакция на 20/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 986 пъти

С малко ръчен труд може да превърнете всеки предмет в шаби шик съвършенство. В духа на този стил няма да сгрешите, ако използвате:

  • Канап – с него може да направите декоративни свещи, като омотаете въженцето около чаена свещ в по-висока дължина. Друг вариант е да завържете няколко канапени връзчици на буркани, които да използвате за декорация. Накратко – канапът може да намери приложение на всяко местенце, до което въображението ви го отпрати.
  • Зебло – най-красивата интерпретация на зебло в кухня е да го използвате за тишлайфер. Дава много автентичен, изискан и уютен вид на масата. Разбира се, ако желаете може да му намерите и други приложения – като дрешка за чаша, буркан или основа за поставка за хранене.
  • Дантела – като цяло комбинацията канап, зебло и дантела ще направи чудеса с декорацията в дома ви. И все пак, ако ви се струва претрупано, може да използвате всеки елемент по отделно. Най-добре дантелата да не бъде чисто бяла, а леко в бежовата гама. По този начин ще може по-добре да се отличава. Може да й намерите приложения като декорация за свещи, чаши, картини или вази.
  • Малки бурканчета за подправки или мармалад – изберете красиви буркани, които да бъдат част от аранжировката на шаби шик кухнята ви. Може да ги декорирате, но може и да ги оставите съвсем изчистени, пълни в букет от невероятни аромати. Сложете ги на рафтче за целта или обособено място.

Свързано:

Декорация за стена Очарователна кухня в шаби шик стил: Как да я постигнете